Ne adresam atat clientilor veniti pentru afaceri cat si turistilor  punandu-va la dispozitie 20 de camere, fiecare dintre acestea avand un stil propriu prin tipul de mobilier si design interior, toate fiind dotate cu bai si grupuri sanitare proprii , tv, cablu tv, uscatoare de par.

Hotelul dispune de restaurant, bar, sala de seminarii cu flipchart, dvd, tv. Deasemenea in incinta hotelului aveti acces gratuit la internet wireless.

Oferim clientilor nostrii urmatoarele servicii; mic dejun inclus in pretul camerei, room service, pastrarea valorilor, primire/transmitere corespondenta, parcare pazita, informatii culturale si turistice, inchirieri masini, la cerere transport de la aeroport. Prietenii dumneavoastra necuvantatori sunt bineveniti.

       Tarifele pot varia in functie de perioada de cazare si numarul camerelor pe care doriti sa le rezervati, astfel ca de fiecare data  cand reveniti la  Hotel Helis sa va bucurati de cazare la munte intr-o oaza de liniste  si de vizite la importante locatii turistice atat din Brasov -Biserica Neagra, Bastionul Tesatorilor, Prima scoala romaneasca - cat si din imprejurimi - castelele Peles si Pelisor din Sinaia, castelul Dracula din Bran, cetatea medievala din Sighisoara, cetatea taraneasca de la Rasnov, bisericile fortificate de la Prejmer si Harman, lacul Sfanta Ana, statiunile Tusnad si Balvanyos.

     Personalul primitor, discret si profesionist, atmosfera relaxata, camerele ingrijite si serviciile de calitate va vor face sa va simtiti excelent si mai ales sa reveniti in hotelul nostru.